Leirintäalue Haapamäellä

Leirintäalueeltamme Haapamäellä voit varata paikan matkailuautollesi tai -vaunullesi tai tulla telttailemaan. Meillä on myös tarjota junanvaunuhuoneita, yksiö ja boxelo.

Leirintäalue ja junanvaunuhuoneet ovat varattavissa kesäkaudella. Yksiö ja boxelo ovat käytettävissä läpi vuoden.

Kysy lisää majoituksesta

Majoitus caravan-alueella

Tarjoamme monentyyppistä majoitusta Keuruun Haapamäellä. Leirintäalueeltamme löytyvät caravan-paikat, telttapaikat ja paikat henkilöautoille. Käytettävissä on myös sauna. Leirintäalue on toiminnassa 1.5.–30.9.2020.

Voit myös majoittua tilavissa 1–4 hengen junanvaunuhuoneissa. Junanvaunuhuoneet on sisustettu Matti Kassilan elokuvahistorian aiheilla. Vaunumajoituksessa käytössäsi ovat caravan-alueen
huoltorakennuksen palvelut. Vaunuissa on jääkaappi ja pieni lämmitin. Petivaatteet ja pyyhe sisältyvät hintaan. Junanvaunumajoitus on käytössä 1.5.–30.9.2020.

Meillä on varattavissa huoneisto, jossa on yksi huone, keittiö, wc ja suihku. Petivaatteet ja pyyhe sisältyvät hintaan. Huoneisto on käytössä ympäri vuoden.

Lisäksi voit majoittua boxelossa, eli tilamoduliminiasunnossa, jossa varustuksena on jääkaappi, tiskiallas, keittolevy, wc ja suihku. Petivaatteet ja pyyhe sisältyvät hintaan. Boxelo on käytössä ympäri vuoden.

Hinnasto

Majoitus

 • Caravan-paikka

  18 €/vrk (SFC 16 €/vrk) + henkilöhinta 3 €/hlö/vrk

  Sähkö kuuluu hintaan.

 • Telttapaikka

  8 €/vrk (SFC 6 €/vrk)

  +henkilöhinta 3 €/hlö/vrk

 • Henkilöauto

  8 €/vrk + henkilöhinta 3 €/vrk

  Sähkö kuuluu hintaan.

 • Itsepalvelusauna

  10 €/tunti

 • Vaunusalonki

  27 €/hlö/vrk

 • Yksiö

  50 €/hlö/vrk ja 80 €/2 hlö/vrk

 • Boxelo

  50 €/hlö/vrk ja 80 €/2 hlö/vrk

Varaa majoitus

Tutustu myös palveluihimme

Caravan-alueemme sijaitsee Haapamäen Höyryveturipuiston alueella. Majoituksen yhteydessä voit tutustua helposti höyryvetureihin ja rautatieliikenteen historiaan. Monipuolisista palveluistamme löytyy myös monenlaista muuta tekemistä koko perheelle: leikkialue ja eläimiä, mönkkäriajeluita, tansseja ja konsertteja – kaikenlaista ohjelmaa mukavaan yhdessäoloon Suomen kesässä!

Lue lisää palveluistamme