Leirintäalue Haapamäellä

Voit saapua leirintäalueelle matkailuautolla tai -vaunulla tai tulla telttailemaan. Meillä on hyttimajoitusta junanvaunuissa.

Kysy lisää majoituksesta

Majoitus caravan-alueella

Leirintäalueeltamme löytyvät caravan-paikat ja telttapaikat. Puisto ja leirintäalue on samaa aluetta, joten puistolippu sisältyy leirintäalueen hintaan. 

 

Aluemaksu 26 €/vrk + 5 €/hlö/vrk, SFC 24 €/vrk + 5 €/hlö/vrk.  Telttapaikka 17 €/vrk + 5 €/hlö/vrk. Hintaan sisältyy sähkö sekä puistolippu koko majoituksen ajan. Sähköauton lautaus maksetaan erikseen.

 

Voit myös yöpyä hyttimajoituksessa junavaunuissa. Hyttimajoituksessa käytössäsi ovat caravan-alueen huoltorakennuksen palvelut. Petivaatteet ja pyyhe sisältyvät hintaan. Hyteissä on koneellinen ilmanvaihto, hyttikohtaisesti säädettävä lämmitys, sähköpistoke ja valaistus. Hinta sisältää puistolipun koko majoituksen ajan. 

 

Hyttimajoituksen hinta on 42 €/hlö/vrk. Alle 4 v. lapset 21 €/vrk.

 

Itsepalvelusauna 15 €/tunti.

Meillä käy käteinen, pankkikortti ja yleisimmät luottokortit.
Suosithan korttimaksamista.

 

 

Tutustu myös palveluihimme

Caravan-alueemme sijaitsee Haapamäen Höyryveturipuiston alueella. Majoituksen yhteydessä voit tutustua helposti höyryvetureihin ja rautatieliikenteen historiaan. Monipuolisista palveluistamme löytyy myös monenlaista muuta tekemistä koko perheelle: esimerkiksi resiinaretki ja leikkialue sekä mukavaa yhdessäoloa Suomen kesässä!

Lue lisää palveluistamme