Leirintäalue Haapamäellä

Voit saapua leirintäalueelle matkailuautolla tai -vaunulla tai tulla telttailemaan. Meillä on junavaunuhuoneita ja boxelo. Junavaunuhuoneet ovat käytettävissä kesäkaudella. Boxelo on

käytettävissä läpi vuoden.

Kysy lisää majoituksesta

Majoitus caravan-alueella

Tarjoamme monentyyppistä majoitusta Keuruun Haapamäellä. Leirintäalueeltamme löytyvät caravan-paikat, telttapaikat ja paikat henkilöautoille. Käytettävissä on myös sauna. Leirintäalue on toiminnassa 1.5.–30.9.2020.


Leirintäalue hinnasto

Aluemaksu 18 €/vrk (SFC 16 €/vrk) + 3 €/hlö/vrk
Henkilöauto tai telttapaikka 8 €/vrk (SFC 6 €/vrk) + 3 €/hlö/vrk
Valosähkö kuuluu hintaan
Itsepalvelusauna 10 €/tunti


Voit myös majoittua tilavissa 1–4 hengen junanvaunuhuoneissa. Junanvaunuhuoneet on sisustettu Matti Kassilan elokuvahistorian aiheilla. Vaunumajoituksessa käytössäsi ovat caravan-alueen
huoltorakennuksen palvelut. Vaunuissa on jääkaappi ja pieni lämmitin. Petivaatteet ja pyyhe sisältyvät hintaan. Junanvaunumajoitus on käytössä 1.5.–30.9.2020.
Junanvaunuhuoneen hinta on 27 €/hlö/vrk.

Lisäksi voit majoittua boxelossa, eli tilamoduliminiasunnossa, jossa varustuksena on jääkaappi, tiskiallas, keittolevy, wc ja suihku. Petivaatteet ja pyyhe sisältyvät hintaan. Boxelo on käytössä ympäri vuoden.


Meillä käy maksuvälineenä käteinen, pankkikortti ja yleisimmät luottokortit.
Suosithan korttimaksamista.Hinnasto

Sisäänpääsymaksut

 • Aikuiset

  12 €

 • Eläkeläiset ja opiskelijat

  10 €

 • Lapset (4–16 v)

  7 €

 • Perhelippu (2+2)

  30 €

 • Aikuisryhmät (min. 16 hlöä)

  8 €

 • Lapsiryhmät

  5 €

 • Puistojuna

  aikuiset 2 € ja lapset 1 €

 • Mönkijät

  20 min 10 € ja 60 min 20 €

 • Resiinaretket ryhmille

  alkaen 28 €/hlö

  Kahden tunnin retki (18 km) Haapamäki – Yltiä – Haapamäki sisältää kahvituksen matkalla. Pumppuresiinaretken minimikoko on 10 henkilöä. Moottoriresiinan ryhmäkoko on 4–10 henkilöä. On myös mahdollista käyttää molempia resiinatyyppejä samalla retkellä.

Varaa majoitus

Tutustu myös palveluihimme

Caravan-alueemme sijaitsee Haapamäen Höyryveturipuiston alueella. Majoituksen yhteydessä voit tutustua helposti höyryvetureihin ja rautatieliikenteen historiaan. Monipuolisista palveluistamme löytyy myös monenlaista muuta tekemistä koko perheelle: leikkialue ja eläimiä, mönkkäriajeluita, tansseja ja konsertteja – kaikenlaista ohjelmaa mukavaan yhdessäoloon Suomen kesässä!

Lue lisää palveluistamme