Lounasravintola Haapamäen Höyryveturipuiston yhteydessä

Juhlatalo Ukko-Pekka on monipuolinen lounasravintola Veturipuiston päärakennuksessa. Meillä voit nauttia maistuvan kotiruokalounaan tai viettää herkullisen kahvitauon höyryvetureihin tutustumisen lomassa. Tarjoilemme lounasta ympäri vuoden!

Soita ja kysy lisää

Juhlatalo Ukko-Pekka on viihtyisä ja lämminhenkinen kahvila-ravintola Haapamäen Höyryveturipuiston yhteydessä. Päivittäin tarjoiltava lounaamme ja lukuisat viikonloppujen tapahtumaillat houkuttelevat paikalle myös kauempaa –nauttimaan hyvästä ruuasta ja leppoisasta tunnelmasta sekä pitämään hauskaa. Yhteistyökumppaneitamme ovat Haapamäen Museoveturiyhdistys, Haapamäen Höyryveturipuisto, Gramofoni/tanssit ja Martin Safarit Oy.

 

Olemme avoinna
Ma-Pe 8.30 - 15.00
La 16.00 - 01.00
Su suljettu

 

 

Tervetuloa herkulliselle lounaalle

Tarjoilemme herkullisen buffet-lounaan joka arkipäivä, kesäisin myös viikonloppuisin! Tuoreista raaka-aineista rakkaudella valmistetut kotiruokamme ovat keränneet kiitosta maukkaudestaan ja tuoreudestaan. Meiltä löytyy vaihtoehto jokaiselle ruokailijalle, tarjolla on aina myös gluteeniton, maidoton ja laktoositon vaihtoehto. Monipuolinen ruokalistamme vaihtuu viikoittain.

Lounas joka päivä 11.00-14.00


Tule hyvällä mielellä ja lähde vielä paremmalla!

Yksityistilaisuudet, pitopalvelu ja tapahtumat

Viihtyisät tilamme mahdollistavat monenlaisten yksityistilaisuuksien järjestämisen ja laadukas pitopalvelumme huolehtii tapahtumasi tarjoilusta. Olipa kyseessä kokous, syntymäpäiväjuhlat, valmistujaiset tai muistotilaisuus, me räätälöimme tärkeän hetken tarpeidesi ja toiveidesi mukaisesti. Tilavaan saliimme mahtuu 60–100 henkilöä.

Mikäli juhlapaikka löytyy omasta takaa, voit tilata keittiöltämme räätälöidyn ruokapaketin tai kokonaisvaltaisen pitopalvelun myös omaan tapahtumapaikkaasi.

Joka kesälauantai Höyryveturipuiston Tanssipaviljongissa järjestetään suositut tanssit. Tällöin Juhlatalo Ukko-Pekka muuntuu vauhdikkaaksi tanssiravintolaksi, joka huolehtii tanssijoiden hauskanpidosta A-oikeuksin. Järjestämme tanssien yhteydessä myös hauskoja karaokeiltoja!

Lue lisää lauantaitansseista

Seuraa meitä myös Facebookissa!

Facebook-sivuillamme kerromme Juhlatalo Ukko-Pekan ajankohtaisista asioista sekä tulevista tapahtumista ja tiedotamme aukioloajoista.

Facebookista löydät myös viikoittain vaihtuvan lounaslistamme. Tervetuloa seuraamaan Ukko-Pekan arkea ja juhlaa!

Ukko-Pekka FacebookissaTutustu Oiva-raporttiimme tästä!